Clay

DK05128/2018

Født 09.03.2018

Clay er en Labrador retriever FT med det skønne retriever sind og yderst lærenem. Hun har den typiske FT “on/off knap” som betyder, at når der skal arbejdes er hun 100% klar. Modsat ligger hun altid pænt i sin kurv, når vi ønsker det.

Vi har købt hende primært som familiehund, men også til brugshund. Hendes intellekt og temperament gør, at vi har fået en fantastisk hund. Skøn i hverdagen, men også en hund vi kan tage med i byen, hvis der er behov for det.

Clay er en virkelig smuk og elegant hund. Hendes elegance og ynde ses tydeligt, når hun fx. springer over diverse forhindringer i skoven eller leger rundt i haven med børnene.

Tur i skoven – er uden snor. Hun elsker det, og alligevel er hun opmærksom på vores kommandoer. Tur i gågaden – yderst nysgerrig og interesseret i alt hvad der sker omkring hende.

Clay er en glad og livlig labrador. Hun har et skønt iagttagende temperament, som gør hende meget let at opdrage på.

Hendes jagtinstinkter er super gode. Hun går på spor, apporterer og arbejder rigtig godt under kommando. Hun apportere gerne vildt både fjer- og hårvildt – hun er særdeles blød i munden.

Clay er blevet parret og skal have sit andet kuld hvalpe. Se mere under hvalpe. Fra første kuld har vi beholdt en tæve “Appi” som netop har bestået DRK brugsprøven med maksimum point.

Stambogen på Clay er yderst interessant

Hendes forældre er begge hentet i England og bor i dag i Kalundborg, hvor vi hentede hende som hvalp. Begge forældre har et skønt temperament, så ingen tvivl om hvor hendes dejlige sind kommer fra.

Far: Leacaz Stormpetrel (Pete) DK06425/2019 HD: A AD: 0 S

Mor: Broadlaw Nightingale (Clair) DK20291/2014 HD: A AD: 0 S

Sundhedsdata Clay:
HD: B/C AD: 0/0