Tidl hvalpekøber udtaler

Sådan går det med tidligere kuld helsøskende til vores nuværende hvalpekuld

Gestione Canto (Kaldenavn Thor)

.

Eksteriør:

Thor vejer 30 kilo i dag, stadig super slank og meget flot. Hans pels er tyk, blød og blank.  Han er en flot hund, bred bringe, næsen er spids og ørene passer til hovedet og sådan. Han har ikke haft nogle sygdomme, han er omhyggelig med hvad han spiser på sin vej.

Psyke:

Hans sind er af en rigtig familie hund… meget mild og rar- sød og kærlig. Derudover lystre han godt. Han er vagtsom – men gør ikke uden grund. Og han har ikke gnavet alt i stykker. 
Vi har gået til træning med ham første halve år, og han koblede godt ind med alle de andre hunde- og var lærenem. Stop, sid, og bliv sidder i ham. Vi bor midt i skov og sø, og jeg oplever at han bliver lige omkring os- han springer ikke. Han går heller ikke på vildtet- han ser det, han tager stand, og venter på os.

Gestione Cannon (Kaldenavn Snorri)

.

Eksteriør:

Snorri, vejer 29kg – og en flot fyr er han også.

Da Snorri var hos vores dyrlæge for at få hundepas mv., blev han gennemgået meget minutiøst. Dyrlægen er kendt i vide kredse, for hans store viden omkring hundes knogleopbygning, hoftedysplasi mv.
Efter endt gennemgang udtalte han, at det er yderst sjældent, at der slet intet er at sætte en finger på, men sådan var det.

På tur i skoven oplever, vi at forbipasserende stopper op, kigger på Snorri og siger – nej hvor er han flot

Psyke:

Han er en meget kærlig hund, meget eftertænksom og ekstremt lydsensitiv. Han reagerer dog slet ikke på skud, så alt er fint hvad det angår.
Eftertænksom indtil han er tryg ved nye ting. Men det er også en meget god egenskab at have. Jeg kan huske, at vi selv bad om en eftertænksom hund fremfor en bulderbasse, så det er jo lykkedes rigtig godt.

Vi har trænet og han er dygtig til at apportere attrapper og afleverer fint. Vi har flere gange haft ham med på stranden og han er en rigtig vandhund, som vi også har regnet med.

Alt i alt kan vi kun give vores bedste anbefalinger til de næste hvalpe, som er 100 % søskende til Snorri.